Vorige week heb ik me aangemeld voor de kunstroute Dijk&Waard in Heerhugowaard op 25&26 mei van 11:00-17:00 2024.Ik heb een bevestiging ontvangen en mag dus straks exposeren op een van de locaties (het oude pompgemaal of theater COOL).Ik weet zelf ook nog niet op welke locatie ik mag staan maar ik heb er erg veel zin in! ik ben benieuwd hoeveel werken ik van de “Transcendence” Expo kan laten zien en hoe groot de ruimte is.

Last week I registered for the Dijk&Waard art route in Heerhugowaard on March 25&26, 2024.I have received confirmation and will soon be able to exhibit at one of the locations (the old pumping station or COOL theater).I don’t know yet which location , but I’m really looking forward to it! I’m curious how many I can show from the “Transcendence” Expo and how big the room or wall is.

Konst på väg 2020 Götby
7 Steps